Vi kjemper til siste slutt

Markeringen utenfor kommunestyremøtet der planen om fjorddeponi ble vedtatt Foto: Vidar Gudvangen, Nrk

Selv om kommunestyrene i Naustdal og Askvoll kommune ikke ser ut til å ta trusselen mot naturmangfoldet på alvor, er ikke kampen mot fjorddeponi i Førdefjorden tapt.

Natur og Ungdom mener det er på høy tid at truslene mot naturmangfoldet blir tatt på alvor, og at politikerene begynner å se verdien av å ha en ren og velfungerende natur som kan fortsette å gi oss rent vann, frisk luft, trygg mat, materialer og medisiner, også i framtida.

Natur og Ungdom kommer til å jobbe mot fjorddeponiet i Førdefjorden til siste slutt. Nå går saken snart videre til Miljøverndepartementet for endelig avgjørelse. Vi lover at Miljøvernminister Erik Solheim kan vente seg ei tid med mye aktivitet fra vår side. Vi kommer ikke til å la han være i fred, før han setter en stopper for fjorddeponiet i Førdefjorden.

På lørdag 21. mai ble det sendt en sak om Førdefjorden på TV2 sitt Lørdagsmagasin. Jeg anbefaler alle å lese saken og å se videoen som viser den lokale motstanden mot prosjektet, blant annet fra Vevring og Førdefjorden Miljøgruppe. En ting er sikkert; vi i Natur og Ungdom kommer ikke til å gi oss før Førdefjorden er sikret en trygg og ren framtid, uten fjorddeponi!

Vist 169 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder